Ambassadeurs gezocht!

Hans & Monique Hagen zijn Kinderboekenambassadeur van Nederland en zij zetten zich in om iedereen aan het lezen te krijgen. Maar wat is een ambassadeur zonder ambassade...?

In het Kinderboekenmuseum vind je dan ook een echte Kinderboekenambassade. Op deze prachtige en inspirerende locatie kan iedereen de magie van verhalen met elkaar delen.

In de bijzondere Kinderboekenambassade kun je zelf Boekambassadeur worden! Hoe? Door in een kort filmpje te vertellen waarom jouw eigen lievelingsboek zo bijzonder is en waarom iedereen het zou moeten lezen. Als Boekambassadeurs krijg je bovendien een speciaal paspoort. Vol handige en leuke tips om je te helpen met het maken van je Boekfilmpje. 

Benieuwd naar de Boekfilmpjes van anderen? Ga naar de site van de Kinderboekenambassadeurs!

 
 
De Kinderboekenambassade is geopend t/m 19 april 2019

Winactie

Winnen met je lievelingsboek! Dat kan nu met deze geweldige winactie. Doe mee en maak kans op een trip voor 2 personen naar de Harry Potter Experience in Engeland.

Kinderboekenambassadeur

Sinds 2013 heeft Nederland een Kinderboekenambassadeur. Hij of zij vraagt aandacht voor boeken en benadrukt dat (voor)lezen een verschil kan maken in het leven van jonge mensen.