Geweldige winactie!

Publicatiedatum: 06 september 2018

Winnen met je lievelingsboek! Dat kan nu met deze geweldige winactie. Doe mee en maak kans op een Harry Potter-reis voor 2 personen.

Een goed boek is als een vriend voor het leven. Waar of niet? Heb jij zo’n boek, zo’n boek dat net als een goede vriend je hart verwarmt?  Waar je bijzondere avonturen meebeleeft? Bezoek dan de Kinderboekenambassade en vertel het in een Boekfilmpje. Met dit filmpje maak je kans op toffe prijzen!

Wat kun je winnen?

• Trip voor 2 personen naar de Harry Potter Experience in Engeland (incl. heen- en terugvlucht en 1 hotelovernachting)
  • 5 x 2 bioscoopkaartjes voor de film Superjuffie, naar de boeken van Janneke Schotveld
  • 10 x een Dolfje Weerwolfje-knuffel

Hoe werkt het?

Neem tussen 18 september en 28 oktober 2018 in de Kinderboekenambassade een Boekfilmpje op en geef toestemming dit te publiceren op Kinderboekenambassade.nl. Zo ding je mee naar één van deze prijzen. Half november kiezen de Kinderboekenambassadeurs Hans & Monique Hagen de winnaars. Wie heeft volgens hen de meest mooie, originele, enthousiasmerende en/of ontroerende Boekfilmpjes gemaakt? Het museum neemt in de tweede helft november contact op met de gelukkige winnaars!

Actievoorwaarden
Deelname aan deze winactie is gratis; alleen Boekfilmpjes opgenomen tussen 18 september-28 oktober 2018, voorzien van de juiste contactgegevens en met toestemming tot publicatie maken kans. Iedereen kan deelnemen; ben je minderjarig,  vraag dan je ouders of verzorgers om toestemming voor deelname. (Familie van) Medewerkers van het Kinderboekenmuseum en St. Lezen zijn uitgesloten van deelname. De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door het museum voor deze actie en worden niet verstrekt aan derden. De winnaars worden tweede helft november 2018 door het Kinderboekenmuseum per e-mail op de hoogte gesteld.  De prijzen zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld of andere goederen; de winnaars dienen uiterlijk op 31 december 2018 te bevestigen of zij hun prijs willen ontvangen, anders komt deze te vervallen. De hoofdprijs is geldig t/m 31 december 2019. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.