19 mei 2021
Publieksmedewerkers gezocht

Achtergrond:

In het Kinderboekenmuseum ontdekken, beleven en maken kinderen de mooiste verhalen. Leren, beleven en doen staan in het museum centraal. Alle tentoonstellingen en workshops van het museum stimuleren de eigen fantasie en wakkeren plezier in lezen en creatief schrijven aan.

De organisatie vraagt:

Voor de afdeling Publiekszaken en Tentoonstellingen is het museum op zoek naar een publieksmedewerker die affiniteit heeft met (jeugd)literatuur en het werken met kinderen. Werkzaamheden vinden vooral plaats in het weekend, op woensdagmiddag en in de schoolvakanties.

Wij zoeken iemand:

• die affiniteit heeft met jeugdliteratuur en het werken met kinderen
  • woonachtig in Den Haag of directe omgeving
  • die enthousiast en flexibel is
  • met uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • die zelfstandig is en weet van aanpakken
  • die sociaal en klantvriendelijk is

Werkzaamheden:

• Gastvrouw/gastheer museum
  • Opstarten en afsluiten van de tentoonstellingen
  • Vragen beantwoorden en proactief op bezoekers afstappen
  • Verzorgen van verjaardagsfeestjes
  • Assisteren bij evenementen
  • Begeleiden van BSO groepen tijdens schoolvakanties

De organisatie biedt:

Kans om werkervaring op te doen als volwaardig lid van een professioneel team in een inspirerende culturele omgeving.

Werktijden:

In overleg, maar vooral in het weekend, op woensdagmiddag en tijdens schoolvakanties

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd bent in de functie kunt u uw motivatiebrief voor 2 juni met CV per mail sturen aan Astrid Oosterhof, coördinator communicatie en evenementen, astrid.oosterhof@stichtingnll.nl. Nadere informatie kunt u van dinsdag t/m vrijdag inwinnen bij Serge de Prie via 070-3339631.