01 september 2021
Horecamedewerkers gezocht

Het Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum is dè plek in Nederland waar kinderen en volwassenen op een inspirerende en prikkelende manier verhalen ontdekken, beleven en maken.

Voor het museumcafé zoeken we enthousiaste nieuwe collega's die van nature gastvrij zijn, die van aanpakken weten en die hun enthousiasme voor het museum kunnen overbrengen. Het museumcafé is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Jij bent of hebt:

• Gastvrij
  • Woonachtig in (of vlak bij) Den Haag
  • Flexibel beschikbaar
  • Goede beheersing Nederlands en Engels
  • In staat om zelfstandig te werken
  • Ervaring in de horeca

De werkzaamheden zijn:

• Opnemen en afrekenen van bestellingen
  • Bereiden en uitgifte van bestellingen
  • Openen en sluiten van het café
  • Schoonmaken en -houden van de keuken, counter en het café
  • Bijvullen voorraden

Wij bieden je:

Een baan binnen een leuk team in een inspirerende culturele omgeving tegen een marktconform salaris.

Werktijden:

Werktijden zijn in overleg. Normaliter werk je van 10.00 uur tot en met 17.30 uur.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 19 september naar Serge de Prie, floormanager, serge.deprie@stichtingnll.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 070- 3339631.