14 december 2020
Meneer Droste van het Kinderboekenmuseum

Meneer Droste is nachtwaker van het Kinderboekenmuseum maar gaat binnenkort met pensioen. Hij weet dat het afscheid hem zwaar gaat vallen het liefst wil hij in het museum blijven zoals al die schrijvers en tekenaars die daar met hun boeken en schetsen en manuscripten en portretten voor eeuwig een plek hebben gevonden. En dus besluit meneer Droste een boek te schrijven. Maar schrijven is een stuk moeilijker dan hij dacht. Zijn kleinzoon Tiuri kent zijn diepste wens en besluit dat er een boek over meneer Droste geschreven moet worden!

Het Kinderboekenmuseum sluit 2020 af met een klein feestje rondom het 25-jarig bestaan van het museum. Het boek Meneer Droste van het Kinderboekenmuseum is uit! Een jubileumboek dat geschreven is door Sjoerd Kuyper. Ga nu naar de lokale boekhandel en scoor dit boek voor onder de kerstboom. Of houd onze social media in de gaten en win dit fantastische boek!