19 mei 2020
Wij gaan weer open!

Wij streven ernaar ons museum per 1 juli 2020 weer te openen voor bezoekers, waarbij we de landelijke richtlijnen met betrekking tot veiligheid hanteren. Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen rond het Corona-virus en verdere overheidsmaatregelen in de gaten en spelen hierop in, mocht dat nodig zijn.

De belangrijkste reden waarom wij niet per 1 juni maar pas per 1 juli heropenen, is de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers. Wij zijn een interactief familiemuseum waar je overal aan mag zitten en waar overal touchscreens en koptelefoons zijn. Daarmee zijn we extra voorzichtig.

Er is hard gewerkt om het Kinderboekenmuseum voor te bereiden op de heropening. Een belangrijke wijziging is dat alle bezoekers straks hun bezoek vooraf online moeten reserveren op www.kinderboekenmuseum.nl.

Hebben jullie er zin in? Kikker, Dolfje en Pluk van de Petteflet kijken uit naar jullie komst!

Dit zeiden bezoekers over het Kinderboekenmuseum:

Deborah (31) uit Utrecht

Onze zoon van 3 heeft zich de hele middag vermaakt en wilde eigenlijk nog niet weg. Jammer dat het Kinderboekenmuseum voor ons een uur rijden is. Maar het was de reis zeker waard!

Michael (47) uit Den Haag

What a delight. My four-year-old had such a wonderful time upstairs. I toured the downstairs area alone, which is for older children and adults, and had a smile on my face.