Horeca medewerker

Publicatiedatum: 13 juni 2019

Het Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum is dè plek in Nederland waar kinderen en volwassenen op een inspirerende en prikkelende manier verhalen ontdekken, beleven en maken.

De organisatie vraagt:
Voor het nieuwe museumcafé zoeken we enthousiaste en veelzijdige medewerkers die het leuk vinden om het publiek gastvrij te verwelkomen en te bedienen. Werkzaamheden vinden van dinsdag tot en met zondag plaats.

Wij zoeken iemand:
•       Die affiniteit/ervaring heeft in de horeca

•       Woonachtig in Den Haag of directe omgeving

•       Die enthousiast en flexibel is

•       Met uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

•       Die zelfstandig is en weet van aanpakken

•       Die sociaal en klantvriendelijk is

Werkzaamheden:
·         Opnemen en afrekenen van bestellingen

·         Uitgifte van bestellingen

·         Bereiden van eten van de kleine kaart

·         Opstarten en afsluiten van het café

·         Bijhouden van voorraden

·         Assisteren bij zakelijke evenementen

De organisatie biedt:

Een baan binnen een professioneel team in een inspirerende culturele omgeving tegen een marktconform salaris.

Werktijden:

Het café is open van dinsdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 17.00 uur. Werktijden in overleg.

Interesse?

Stuur een brief met motivatie en CV naar Faye Visser, assistent publiekszaken en tentoonstellingen, faye.visser@stichtingnll.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 070- 3339666.