Night at the Museum

Een nacht om nooit te vergeten!

Met een groep van zestig kinderen slapen in een museum; de nacht van 20 op 21 oktober was het mogelijk in het Kinderboekenmuseum. De Night at the Museum stond ditmaal helemaal in het teken van Niki Smit. De schrijfster van onder andere de populaire 100 %-boeken en de Kinderen voor Kinderen-hit ‘Voor altijd jong’ was zelf ook van de partij en maakte er samen met de kinderen een nacht van om nooit te vergeten.

Niki Smit is niet alleen een prijswinnend schrijfster, ze is ook een echte style tiger. Vandaar dat deze nacht om mode draaide. Na echte fashiontips en -tricks van Niki en een doe- en ontdekkingstocht door het museum langs de hoogtepunten uit de modegeschiedenis werd de avond rond middernacht afgesloten met een verhaal voor het slapengaan. De fashionista vertelde over en uit haar nog niet verschenen boek 100% Coco Berlijn. In de vroege ochtend werden de kinderen weer opgehaald door hun ouders.

Benieuwd hoe leuk het was? Bekijk het fotoverslag op onze Facebook-pagina.

Het is het zesde jaar dat het Kinderboekenmuseum in het kader van het festival De Betovering een Night at the Museum organiseert; eerder beleefden zestig kinderen een onvergetelijke nacht met o.a. Tosca Menten en Paul van Loon.