Een koninklijke meivakantie

De meivakantie van het Kinderboekenmuseum staat helemaal in het teken van koningen, keizers, prinsen en prinsessen. Kom van 22 april t/m 7 mei langs en beleef koninklijke avonturen. Maak de mooiste kronen en machtigste zwaarden, ontmoet Prinses Arabella van Mylo Freeman en droom weg bij prinsheerlijke verhalen.

Maak je eigen Prinses Arabella met Mylo Freeman

Kom woensdag 26 april naar het museum voor een prachtige voorleesvoorstelling en aansluitende workshop van schrijver en illustrator Mylo Freeman. Ze vertelt je alles over Prinses Arabella en leert je ook nog eens hoe je met ecoline de meest mooie en kleurrijke kunstwerken maakt!

Leeftijd:  3+
Wanneer:     26 april
Tijd: 10.30 en 11.30 uur


Vertelvoorstelling Koninklijke verhalen 

De verhalendame van het Kinderboekenmuseum brengt ook deze vakantie weer een interactieve vertelvoorstelling. Ditmaal over koningen en koninginnen. Betoverend en vol avontuur. Speciaal voor iedereen die van mooie verhalen houdt.

Leeftijd:  2+
Wanneer:     24 en 25 april, en 1, 2 en 3 mei 
Tijd: 10.30 en 11.00 uur


Workshop Leve de Koning(in)!

Zelf koning of koningin zijn? In het Verhalenlab kun je elke dag van de vakantie je eigen kroon of zwaard maken.

Praktisch

De extra activiteiten zijn gratis voor de bezoekers van het museum.

Tijdens de vakantie is het museum ook op maandag 24 april en 1 mei geopend. Je kunt het museum doordeweeks bezoeken van 10-17 uur en in het weekend van 12-17 uur. Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) zijn we gesloten.