Beestenboel

Philip Hopman maakt, zoals hij het zelf zegt, tekeningen om in te verdwalen. Zijn werk is zonnig en onstuimig en zit vaak boordevol hilarische details. Zijn mooiste tekeningen, waaronder Boer Boris, zie je nu in de tentoonstelling Philip Hopman – In beeld. Geïnspireerd op de avonturen van Boer Boris-avonturen van Ted van Lieshout en Hopman staat het museum in de voorjaarsvakantie in het teken van boerderijdieren.

Interactief verteloptreden Boer Boris

Fan van Boer Boris? Kom dan op 27 februari naar het verteloptreden van Ted van Lieshout! Hij vertelt de mooiste Boer Boris-verhalen.
Wanneer: woensdag 27 februari
Tijd: 13.00 
Leeftijd: 4+ 
Reserveren via 070-3339666

 

Workshop Dierenmaskers maken (doorlopend)

Een kip, koe of toch een varken? Kom naar het Verhalenlab en maak een eigen dierenmasker. Kom je er niet uit? Doe inspiratie op in de tentoonstelling Philip Hopman – In beeld. Hopman tekende voor de Boer Boris-boeken de leukste beesten!

 

Workshop Een nieuwe tractor voor Boer Boris (doorlopend)

Boer Boris heeft een nieuwe tractor nodig. Knutsel in een workshop een nieuwe tractor en zorg dat Boris weer op pad kan.
 

Fantastische fabeldierenshow

Onze Verhalenverteller vertelt deze vakantie de mooiste dierenverhalen. Niet over boerderijdieren, maar over magische fabeldieren. 
Wanneer: 25 februari t/m 1 maart 
Tijd: 11:15, 11:45 en 12:15 
Leeftijd: 2+

Wanneer: 25 februari t/m 1 maart
Tijd: 13:15, 13:45 en 14:15 
Leeftijd: 7+

Deze extra activiteiten zijn gratis voor bezoekers van het museum. 

 

De deuren van het museum zijn de hele vakantie geopend. Ook op maandag! Je kunt het museum de hele week bezoeken van 10.30 uur tot 17.00 uur 

Uit de collectie van het museum

Philip Hopman - In beeld

Lees meer