Kerstvakantie

Benieuwd wat juffen en meesters doen tijdens de vakantie? Ontdek het deze kerst in het Kinderboekenmuseum. Daar vind je van zaterdag 22 december t/m zondag 6 januari de leukste meesters en juffen van Nederland. Van Mees Kees tot Superjuffie. Beleef deze kerst een echte schoolvakantie!

Meesterlijk tekenen met Annet Schaap

Annet Schaap komt op 2 januari naar het museum en leert jou in een geweldige tekenworkshop hoe je van jouw juf of meester een superheld maakt in een echte strip.

Verhalen maken met Mirjam Oldenhave en Rick de Haas

We sluiten de kerstvakantie feestelijk af met de bedenkers van Mees Kees! Terwijl illustrator Rick de Haas live tekent, maken jullie samen met Mirjam Oldenhave een verhaal over bijzondere meesters, juffen, klasgenootjes en de school. Ben je ook zo benieuwd hoe het verhaal verder zal gaan?

Winterse Verhalenshow 

Natuurlijk zit ook deze vakantie onze Verhalendame (voor de gelegenheid onze Verhalenjuf) klaar met de mooiste verhalen! 

Doorlopende workshop Superrapport

Deze vakantie draaien we de rollen om en mag jij eindelijk zelf een mooi rapport schrijven! Sluit de hele dag aan bij de doorlopende workshop en maak een rapport voor jouw juf of meester. 

 

In de kerstvakantie is het museum gesloten op eerste kerstdag (25 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari). Op 24 december en 31 december is het museum geopend van 10.30 tot 15.00 uur. 
De andere dagen zijn wij van 10.30 tot 17.00 uur geopend.