Zomertekenschool

Ook deze vakantie openen we de deuren van onze Zomertekenschool en kijk je de kunst af van echte tekenaars. Dit jaar staat meester-illustrator Thé Tjong-Khing centraal.

Exclusieve workshops door de meester!

Thé Tjong-Khing is de leermeester van bekende tekenaars als Philip Hopman en Annemarie van Haeringen, én hij komt 25 juli en 1 augustus naar de Zomertekenschool voor een exclusieve workshop. 

 

Vertelvoorstelling Vos en Haas in gevaar!

Dit jaar bestaan Vos en Haas twintig jaar. Dat vieren we op zaterdag 21 juli met de muzikale vertelvoorstelling Vos en Haas in gevaar! van Theatergroep Houtjetouwtje. 

 

Masterclass op de woensdag

Voor wie tips en trucs wil van een echte pro: deze Zomertekenschool geven echte kunstenaars masterclasses tekenen. 


Wonderschijf-Workshop (doorlopend)

Als kind was Thé Tjong-Khing dol op films, en dat zie je terug in zijn tekeningen. Daar zit altijd beweging in, alsof de film even op pauze is gezet. Deze vakantie zorg je zelf ook voor beweging. In de doorlopende workshop maak je een flipboekje of een wonderschijf. Alsof je naar een filmpje kijkt!

Gratis

De extra activiteiten* zijn gratis voor de bezoekers van het Kinderboekenmuseum. Bezoek ook de tentoonstelling Thé Tjong-Khing - In beeld.


* Voor de vertelvoorstelling geldt een toeslag van € 5. 

Ook op maandag

De deuren van de Zomertekenschool zijn de hele vakantie geopend. Ook op maandag! Je kunt het museum bezoeken op maandag t/m vrijdag van 10 – 17 uur en in het weekend van 12 – 17 uur.