Kinderboekenparade

Fan van Paul van Loon of Dummie de Mummie? Houd je van verhalen, van tekenen of heb je zin in een ontzettend leuke dag? Kom 10 juni naar de Kinderboekenparade. Niet alleen buitengewoon bijzonder, ook nog eens hartstikke gratis!

‘Gewoon zijn is zo gewoon,’ schrijft Paul van Loon. En dat vindt het Kinderboekenmuseum ook. Daarom staat de Kinderboekenparade helemaal in het teken van rare snuiters. Van verhalen die je blik verruimen en je leven verrijken. Verhalen die laten zien hoe bijzonder je bent, gewoon zoals iedereen.

Geniet van heel veel interactieve voorstellingen, inspirerende workshops, meet & greets en andere leuke dingen. Van een muzikale vertelvoorstelling over Dummie de Mummie en eigengereide fashiontips van Niki Smit tot een tekenworkshop door Milja Praagman over het lammetje dat eigenlijk een varken is.

Bijzonder onderdeel van de Kinderboekenparade is de opening van de Kinderboekenambassade, met de Kinderboekenambassadeurs Hans & Monique Hagen.

De Kinderboekenparade: speciaal voor stoere boekenwurmen, dromerige doeners en alle anderen die van mooie verhalen houden. Paul van Loon, Kikker, Tosca Menten, Annet Schaap, Edward van de Vendel en vele anderen zijn van de partij. Jij toch ook?

De Kinderboekenparade wordt feestelijk geopend om 11 uur en duurt tot 17 uur. Het festival is gratis en wordt gehouden in en om het Kinderboekenmuseum.