Heerlijk huiveren deze herfst!

De dagen zijn kort, buiten is het guur: het is herfst! Aansluitend bij het thema van de Kinderboekenweek staat het Kinderboekenmuseum de hele maand oktober én november vol van spannende activiteiten. Kom jij heerlijk huiveren?

Schrijvers en een illustrator op bezoek!

Deze herfst geniet je bij ons van gruwelijk goede optredens van bekende schrijvers. Vibeke Roeper vertelt 8 oktober alles over scheurbuik, muiterij en andere VOC-gruwelijkheden, Vivian den Hollander brengt 15 oktober de muzikale voorstelling Lekker nooit niet bang en Harmen van Straaten geeft 22 oktober de tekenworkshop Grote Griezels. Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel zijn samen De Lachende Zaag. Het trio komt 5 november naar het  museum met de voorstelling Gruwelijk Grappige Griezelverhalen. Op 26 november sluit niemand minder dan Jacques Vriens onze huiveringwekkende herfst af met een superspannende voorstelling.

 

Verhalendame

In de herfstvakantie, van 14 t/m 29 oktober, trakteert onze Verhalendame trakteert op een huiveringwekkende Verhalenshow met de grimmigste verhalen, naar de sprookjes van de gebroeders Grimm. Ook voor de allerkleinsten heeft onze Verhalendame de mooiste verhalen. Spannend hoeft niet eng te zijn!  

 

Wild woeste workshop!

Laat deze herfst je fantasie de vrije loop in deze huiveringwekkende workshop en maak een mooi monster. Klaar? Laat hem dansen, zweven, sluipen voor een decor dat Carl Hollander lang geleden maakte voor de superspannende tv-serie De vloek van Woestewolf.
Inspiratie doe je op in de kleine expo met de huiveringwekkend mooie illustraties door Hollander. 

Nu te zien

De vloek van Woestewolf

Lees meer