Workshop Kaartverhaal

En toen… Aansluitend bij de thema van de Kinderboekenweek staat het museum in oktober in het teken van geschiedenis. Kom langs en schuif in het Verhalenlab aan bij een historisch leuke workshop! 

Altijd al willen tijdreizen? Duik dan in een boek! Boeken brengen geschiedenis tot leven, bijna alsof je er zelf bij was. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Met een boek heb je geen tijdmachine meer nodig! 

 

Workshop Kaartverhaal

In deze workshop speel je zelf voor tijdmachine. Ben je op avontuur geweest in Papiria en heb je jouw verhaalfiguur gemaakt? Laat hem dan in deze workshop een reis door de tijd maken! Maak een prachtige, ouderwetse kaart en laat zien wanneer jouw held leefde en waar hij of zij naar toe reist. Welke spannende avonturen beleeft jouw held? Wij zijn benieuwd.  

  • 5+
  • Doorlopend in het Verhalenlab
  • Gratis voor bezoekers van het museum

Tip

Bezoek ook de Kinderboekenweek-tentoonstelling over De diamant van Banjarmasin van Arend van Dam. Ontdek zijn inspiratiebronnen en lach om de originele illustraties van Anne Stalinkski!