De diamant van Banjarmasin

Je kent Arend van Dam vast wel van zijn boek Lang geleden, over de geschiedenis van Nederland. En Anne Stalinski? Die illustreerde vorig jaar het boek De Bromvliegzwaan en kreeg er meteen een Zilveren Penseel voor. Een ideaal duo voor het maken van het Kinderboekenweekgeschenk. 

In deze interactieve voorstelling in het Kinderboekenmuseum vragen zij zich af: Wie zijn we? Wie was hier het eerst? Arend heeft koffers vol verhalen bij zich. In zijn koffers zitten bijzondere voorwerpen zoals een diamant, een zoemsteen en een paar oude pijpenkoppen. Terwijl Arend de mooiste verhalen vertelt, tekent Anne live mee. Het wordt een speurtocht door een lange geschiedenis van komen en gaan. Zeg, waar kom jij eigenlijk vandaan? Voel jij je hier thuis? Kom naar deze mooie voorstelling! 

  • Voorstelling 7-12 jaar
  • Aanvangsttijd 14.30 uur (duur: 45 minuten)
  • In verband met de Coronamaatregelen is het Verhalentheater niet toegankelijk voor ouders. In de zaal zijn begeleiders vanuit het Kinderboekenmuseum aanwezig.
  • Reserveren verplicht via 070-3339666.
  • Voorstelling is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor het Kinderboekenmuseum.

Wist je dat je voor of na de voorstelling ook een kijkje kunt nemen bij de nieuwe tentoonstelling met het werk van Arend van Dam?