De Verhalenreis

Verhalen ontdekken, beleven en maken, daar gaat het om in het Kinderboekenmuseum. En nu het museum tijdelijk gesloten is, brengt het de mooiste verhalen gewoon naar je toe. Het start online de reeks de Verhalenreis, waarin de Verhalendame prachtige boeken tot leven brengt. Reis je mee? Het kan vanaf woensdag 29 april via Kinderboekenmuseum.nl, 24/7 gewoon vanuit huis, vanaf je bank, bed of tuin.

Of je nu gek bent op lezen of het juist helemaal niet zo leuk vindt en nooit weet welk boek je moet kiezen; de Verhalenreis is voor iedereen vanaf 8 jaar. Een keer in de twee weken duikt de Verhalendame van het Kinderboekenmuseum online met jou in een nieuw verhaal van steeds weer een andere meesterverteller. In een korte video geeft ze je een prikkelend voorproefje van steeds een nieuw verhaal, aanleiding om vervolgens zelf het boek te gaan lezen. Laat je verrassen en droom weg naar nieuwe werelden. Op woensdag 29 april leidt de eerste Verhalenreis naar de klassieker De tuinen van Dorr van Paul Biegel.

Om de week komt er een nieuwe video live op ons YouTube-kanaal. Bekijk het hier

Benieuwd naar de volgende Verhalenreis? We kunnen alvast verklappen dat we daarna met Annie M.G. Schmidt en Rob Ruggenberg op reis gaan!