Kinderboekenweekles

Speciaal voor de Kinderboekenweek biedt het museum vanaf 23 september tot en met 11 oktober museumlessen vol voertuigen. Reis mee met de Griezelbus en vervoer jezelf door het Dappere Doorzetterswoud en transporteer jezelf naar het Diepe Denkersdal. 

Maak deze Kinderboekenweek de reis naar het Kinderboekenmuseum per trein, bus of auto! Ga op ontdekkingsreis door Papiria langs verschillende verhaalfiguren, schrijvers en illustratoren. Met een boek kun je elke reis maken die je wil en ontdek je nieuwe, wonderlijke en fantasierijke werelden. 

 

Na het bezoek aan de tentoonstelling ontvangen de kinderen in de workshop een oude, mysterieuze ansichtkaart van ene Dr. Proktor. Kunnen we de ansichtkaart ontcijferen? De kinderen laten hun eigen Verhaalfiguur met de Teletijdtobbe op reis gaan en moeten net als Dr. Proktor een boodschap meegeven. Met mooie materialen en letters gaan ze in de workshop aan de slag! 

 

Deze workshop is gebaseerd op het boek Dr. Proktor en de Teletijdtobbe van Jo Nesbo, een van de kerntitels van de Kinderboekenweek

Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de educatieve programma's! Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl of 070 - 333 9631.

Aantal leerlingen
maximaal 30 leerlingen


Duur
120 minuten


Kosten
€4,00 per leerling, begeleiding gratis


Werkvorm
klassikaal en in groepjes


Voorbereiding
geen voorbereiding nodig

Let op!

Wilt u deze speciale Kinderboekenweekles boeken? Wees er dan snel bij, er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar!