Kinderboekenweekles

Speciaal voor de Kinderboekenweek biedt het museum vanaf 26 september tot en met 14 oktober museumlessen in het thema ‘Gi-ga-groen!’. In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. 

Er zijn heel veel boeken die jou helpen een echte natuurheld te worden. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen! Kom dwalen door het Dappere Doorzetterswoud in Papiria! Of brouw met kruiden een heksenbrouwsel in de Dekelse Duivelsgrot. Ga op avontuur in het Sprookjesbos in het Diepe Denkersdal. Tijdens hun tocht door de tentoonstelling Papiria bedenken de leerlingen een verhaal waar natuur de hoofdrol in speelt! Gaat jouw verhalen over dieren of planten? Of is jouw hoofdpersonage gewoon gi-ga-groen? In het Kinderboekenmuseum kan en mag alles!

 

Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de educatieve programma's! Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl of 070 - 333 9631.

Aantal leerlingen
maximaal 30 leerlingen


Begeleiding
1 begeleider op 5 kinderen


Duur
120 minuten


Kosten
€5,00 per leerling, begeleiding gratis


Werkvorm
klassikaal en in groepjes


Voorbereiding
geen voorbereiding nodig

Let op!

Wilt u deze speciale Kinderboekenweekles boeken? Wees er dan snel bij, er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar!