BSO

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje tijdens de vakantie? Kom dan naar het Kinderboekenmuseum! Tijdens schoolvakanties biedt het museum een speciaal programma voor BSO-groepen met kinderen vanaf 7 jaar.

Als u uw groep minimaal een week van tevoren aanmeldt voor een begeleid BSO programma, en er nog plek is, dan krijgen begeleidende volwassenen gratis toegang tot het museum en geldt voor de kinderen een gereduceerd tarief: zo betaalt u voor kinderen maar € 3,75. Per 5 kinderen is één begeleider verplicht. De maximale groepsgrootte is 15 kinderen.

 

 

BSO-programma Papiria (7 t/m 13 jaar)

De groep wordt ontvangen door een museumdocent. Na een korte uitleg bezoekt u in circa 75 minuten op eigen gelegenheid de tentoonstelling Papiria. Vervolgens staat er limonade klaar en gaan de kinderen aan de slag met een speciale vakantie-workshop. Het programma duurt circa 120 minuten.

 

Reserveren

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl of 070-3339631.

 

Wilt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het museum? Dan betaalt u het reguliere tarief. We verzoeken u de groep wel vooraf aan te melden via 070 333 96 31. Houd rekening met drukte in de schoolvakanties!