Peuterspeelzaal en BSO

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje? Kom dan naar het Kinderboekenmuseum! Het hele jaar biedt het Kinderboekenmuseum een speciaal programma voor peuterspeelzalen. Met de BSO breng je in de schoolvakantie een bezoek aan het museum! 

Peuterspeelzaal Ik ben Kikker (2-4 jaar)

De groep wordt ontvangen door een museumdocent. Na een korte introductie bezoekt u in circa 40 minuten op eigen gelegenheid de tentoonstelling ABC met de dieren mee én Ik ben Kikker. Vervolgens maken de kinderen hun eigen Kikker-muts. 
Het programma duurt circa 90 minuten.

 

Als u uw peuterspeelzaal minimaal een week van tevoren aanmeldt voor een begeleid programma, en er is nog plek, dan betaalt u een gereduceerd tarief. Kinderen tussen de 2 en 4 jaar kosten €3,00 per kind. Begeleiders van de peuterspeelzaal hebben gratis toegang tot het museum. Komen er ook ouders mee? Ook zij betalen het gereduceerde tarief van €3,00. Per 5 kinderen is één begeleider verplicht. 


Helaas is het niet mogelijk om dit Peuterspeelzaal-programma in de meivakantie te boeken. 

 

BSO-programma ABC met de dieren mee en Ik ben Kikker (2 t/m 6 jaar) 

De groep wordt ontvangen door een museumdocent. Na een korte introductie bezoekt u in circa 40 minuten op eigen gelegenheid de tentoonstelling ABC met de dieren mee én Ik ben Kikker. Vervolgens gaan de kinderen aan de slag met een leuke vakantie-workshop. Het programma duurt circa 90 minuten.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om dit BSO-programma te boeken. 

 

BSO-programma Papiria (7 t/m 13 jaar) 

De groep wordt ontvangen door een museumdocent. Na een korte uitleg bezoekt u in circa 75 minuten op eigen gelegenheid de tentoonstelling Papiria. Vervolgens gaan de kinderen aan de slag met een speciale vakantie-workshop. Het programma duurt circa 90 minuten.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om dit BSO-programma te boeken. 

 

 

Als u uw BSO-groep minimaal een week van tevoren aanmeldt voor een begeleid BSO programma, en er is nog plek, dan betaalt u een gereduceerd tarief. Voor kinderen tot en met 6 jaar betaalt u €3,00 en voor kinderen vanaf 7 jaar €4,00. Begeleiders van de BSO hebben gratis toegang tot het museum. Per 5 kinderen is één begeleider verplicht. De maximale groepsgrootte is 20 kinderen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl of 070-3339631. Wilt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het museum? Dan betaalt u het reguliere tarief. We verzoeken u de groep wel vooraf aan te melden via 070 333 96 31. Houd rekening met drukte in de schoolvakanties!