Openingstijden

Helaas is de lockdown verlengd, we blijven nog iets langer gesloten. Het Kinderboekenmuseum is in ieder geval tot en met 25 mei gesloten. Heeft u een ticket op een datum waarop we gesloten zijn? Dan vragen we u om uw tickets te bewaren tot we weer open gaan: bewaar uw ticket, geniet later! Voor meer informatie over uw ticket en het verplaatsen van uw ticket kunt u op onze supportpagina terecht. 

 

Wil je het museum bezoeken? In verband met de corona-maatregelen is het museum alleen te bezoeken met een vooraf gekochte ticket; het is voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht een mondkapje te dragen. Informatie over de maatregelen die we nemen en wat van bezoekers verwacht wordt voor een veilig museumbezoek vind je hier.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.30 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 - 17.00 uur

Dit zeiden bezoekers over het Kinderboekenmuseum:

Deborah (31) uit Utrecht

Onze zoon van 3 heeft zich de hele middag vermaakt en wilde eigenlijk nog niet weg. Jammer dat het Kinderboekenmuseum voor ons een uur rijden is. Maar het was de reis zeker waard!

Paul van Loon (kinderboekenschrijver)

Het Kinderboekenmuseum is het aller-leukste museum van Nederland, met heel veel leuke interactieve dingen over de prachtigste kinderboeken.