Kinderboekenparade

16-03-2017

Kinderboekenparade
Fan van Paul van Loon, Dummie de Mummie of Kikker? Benieuwd hoe echte tekenaars tekenen? Kom dan zondag 11 juni naar de Kinderboekenparade in en om het Kinderboekenmuseum! Niet alleen is het festival hartstikke leuk, het is ook nog eens helemaal gratis!

Op het leukste kinderboekenfestival van Nederland is van alles te ontdekken, beleven en te doen. Geniet van optredens door schrijvers en tekenaars zoals Paul van Loon, Tosca Menten, Koos Meinderts, Mylo Freeman, Vivian den Hollander en meester-illustrator Thé Tjong-Khing. Ga zelf aan de slag in inspirerende workshops, scoor handtekeningen of ga op de foto met Dikkie Dik of Dolfje Weerwolfje. Storytellers brengen de mooiste verhalen tot leven en in het MediaLab probeer je de nieuwste eBooks en apps uit. Een van de hoogtepunten van de Kinderboekenparade is de uitreiking van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Wie heeft volgens de Nederlandse jeugd het beste, leukste, mooiste boek van 2016 geschreven?

Piraten, zeemeerminnen en avonturiers opgelet! Dit jaar heeft het festival als thema ‘De zeven zeeën rond’ en staat het bol van avontuur en ontdekkingsreizen, van de stoere zeebonken, vissen en van mooie zeeprinsessen. Mis het dus niet!

ABC met de dieren mee

Van Nijntje tot Kleine Ezel: in de tentoonstelling ABC met de dieren mee ontmoet je al klimmend, klauterend en vooral spelend de leukste kinderboekenbeesten.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons