Panorama

Papiria

Help jij Inktvraat te verslaan? Uiteraard krijg je hulp van bekenden als Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous.

Ga gewapend met je fantasie en een Slurper op avontuur in een literair luilekkerland dat Papiria heet. Dolend door onder meer het Diepe Denkersdal en de Dwarse Donderstenenravijn ontmoet je schrijvers, tekenaars én verhaalfiguren. Speel de leukste spellen en droom in de leesweide weg met een van je lievelingsboeken. In Papiria is alles mogelijk.

Iedereen die de tentoonstelling Papiria bezoekt, kan in een workshop ook zelf verhalen maken. Maak een verhaal, een strip, een rap: alles mag. Zo groeit de verzameling verhalen die Papiria zo hard nodig heeft om Inktvraat te verslaan.

Red jij Papiria?


De tentoonstelling Papiria is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Meer informatie over museumlessen in Papiria

Kleur je wereld

Bij een bezoek aan het museum krijg je het boekje Kleur je wereld, vol teken- en knutselopdrachten, helemaal gratis. Laat je inspireren door de prachtige tekeningen van Sieb Posthuma en maak je eigen kunst!

Lees meer

Marit Törnqvist

Op zondag 24 augustus geeft Marit Törnqvist een exclusieve workshop in de Zomertekenschool. Voor Prentenboek van de Kinderboekenweek 2014 tekent ze een limonadegracht vol feestboten. Teken je eigen feestboot en verdien een plekje in de limonadegracht!

Lees meer

Colofon

De tentoonstelling Papiria is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van OCW, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het VSBfonds, SNS REAAL Fonds, Fonds 1818, Stichting Zabawas, Maasdam Groep, Qoodz interieur-architectuur, het Fonds voor Cultuurparticipatie en Xerox-Xtandit.

Volledig colofon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons