Panorama

Ik ben Kikker

Nu nog groter én nog leuker! Op zaterdag 10 december 2016 opende het Kinderboekenmuseum een nieuwe Kikker-tentoonstelling. Stap in de wereld van Kikker en zijn vriendjes en beleef de leukste avonturen!

In de bijna 150 m2 tellende vrolijke doe- en leertentoonstelling Ik ben Kikker komen de geliefde boeken van de internationaal vermaarde Max Velthuijs tot leven en beleven kinderen de avonturen van Kikker en zijn vriendjes Eend, Rat, Varkentje, Haas en Beertje.  Er is van alles te ontdekken en te doen: schatgraven met Beer, schaatsen met Eend, taarten maken met Varkentje, klussen met Rat en nog veel meer. Net als in de boeken leren kinderen in deze vrolijke doe- en leertentoonstelling over grote emoties als liefde, angst en blijdschap. Ik ben Kikker is de eerste expositie van het Kinderboekenmuseum die ook in het Engels is.

 

Voor iedereen vanaf 0 jaar

Also in English!


Meer informatie over de museumlessen

 

 

Papiria

Help jij Inktvraat te verslaan? Je krijgt hulp van bekenden als Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous. Vanaf 7 jaar.

Lees meer

Colofon

De tentoonstelling Ik ben Kikker is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van OCW, Stichting Max Velthuijs, Fonds 21, Stichting Zabawas, Stichting Dorodarte en Maaike Holsbergen-Blok.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons