Zaalverhuur

Inspirerende locatie voor ieder evenement

Zoekt u voor een evenement een unieke, niet alledaagse locatie in een culturele omgeving? Laat u verrassen door deze schatkamer van de Nederlandse literatuur. Het Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum biedt u een inspirerende locatie voor ieder evenement. Van vergadering tot (boek)presentatie, diploma-uitreiking tot symposium en verjaardagsreceptie tot jubileumfeest. Het museum beschikt over een compact theater, dat zich uitstekend leent voor voorstellingen, seminars en presentaties. Ook is het museum dé plek voor een borrel, diner of feest. In de foyer geniet u niet alleen van een hapje en een drankje, maar ook van de imposante 43 meter lange muurschildering door kunstenaar en dichter Lucebert. De gunstige ligging naast Den Haag Centraal en bij de belangrijkste uitvalswegen maken het museum tot een ideale ontmoetingsplek. Het ultieme decor om uw gasten op bijzondere wijze in te ontvangen. Een locatie vol verhalen.

Vele mogelijkheden
Naast een bijzondere en inspirerende (vergader)ruimte, bieden wij desgewenst lezingen of rondleidingen. Het museum denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement en adviseert u graag over al onze mogelijkheden. Meer informatie over onze ruimtes en faciliteiten vindt u hier.

Contact
Voor aanvullende informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen door te mailen naar zaalverhuur@kinderboekenmuseum.nl of bellen naar 070-333 96 66.  

Zaalverhuur

Een bijzondere plek waar jong en oud kan dwalen
door de wereld van literatuur. Een locatie vol van verhalen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons