Disclaimer

Auteursrecht

Het auteursrecht op deze site berust bij Stichting Nederlands Literatuurmuseum en Literatuurarchief. Op een deel van de afgebeelde kunstwerken en foto’s berust auteursrecht. Voor gebruik van dit beeldmateriaal anders dan raadpleging van de website is toestemming nodig van de maker of diens wettelijk vertegenwoordiger. Onrechtmatig en commercieel gebruik van het beeldmateriaal wordt bestraft.Het Kinderboekenmuseum heeft zijn uiterste best gedaan om bronnen en rechthebbenden van beeldmateriaal dat op deze website te zien is, te achterhalen. Wanneer desondanks beeldmateriaal wordt getoond waarvan u (mede)rechthebbende bent en voor het gebruik waarvan u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, ofwel voor het gebruik waarvan u geen toestemming hebt verleend, kunt u contact opnemen met ons: info@kinderboekenmuseum.nl.

Inhoud
De inhoud van deze website is onderhevig aan verandering. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Het Kinderboekenmuseum besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de volledigheid van alle gepubliceerde informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Het Kinderboekenmuseum is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Wijzigingen voorbehouden.

© Kinderboekenmuseum, Den Haag 2010

Papiria

Help jij Inktvraat te verslaan? Je krijgt hulp van bekenden als Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous. Vanaf 7 jaar.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons